Thuiszorg & Ondersteuning Maastricht biedt een specialiseerde service aan waarbij u terecht kunt voor begeleiding, advies en reparatie omtrent computer en het internet. Al deze diensten worden aan huis geleverd zonder voorrijkosten.

Computerbegeleiding en lessen
De begeleiding is speciaal gericht op mensen die enige angst of onzekerheid ervaren bij het gebruik van digitale middelen.
De inhoud van de lessen wordt samen met u bepaald en u ontvangt naar elke les een samenvatting van de besproken onderwerpen. Zo kunt u altijd terug kijken welke taken en lessen zijn behandeld.

Enkele voorbeelden van ondersteuning:
– Hulp bij internetbankieren
– Opstellen en versturen van een e-mail
– Leren veilig internetten en risico’s te beperken
– Tekstverwerken
– De basishandelingen van algemeen computergebruik
– Fotobewerken
– etc

Reparatie en onderhoud
Een computer wegbrengen naar een speciaalzaak kan al snel een duur grapje worden. Zo wordt er tegenwoordig al standaard €50,- euro onderzoekskosten verrekend, terwijl het probleem misschien in 10 minuten kan worden opgelost.

Bij ons kunt u voor hetzelfde uurtarief ook terecht voor problemen aan uw computer. De computer zal ter plekke worden gerepareerd waarbij wij het no-cure-no-pay principe hanteren, wat inhoudt dat indien het probleem niet opgelost is er geen kosten in rekening worden gebracht, zelfs geen voorrijkosten!